Bog & idéAnja Kömmerling

Bøger skrevet af Anja Kömmerling

Læs mere om Anja Kömmerling
0 produkter

Mere om Anja Kömmerling

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anja Kömmerling her hos Bog & idé. Det er "Winnetous Sohn". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Winnetous Sohn" af Anja Kömmerling

"Winnetous Sohn" kan købes som lydbog. Du kan også altid have "Winnetous Sohn" af Anja Kömmerling med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Anja Kömmerling fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Kömmerling