Bog & idéAnja Marie Bornø Jensen

Bøger skrevet af Anja Marie Bornø Jensen

Læs mere om Anja Marie Bornø Jensen
3 produkter
3 produkter
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskabMette Kirstine Tørslev
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Sygepleje på intensiv
Sygepleje på intensivAnne Sophie Ågård
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygepleje på intensiv
Mellem mennesker
Mellem menneskerLotte Buch
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Mellem mennesker

Mere om Anja Marie Bornø Jensen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Anja Marie Bornø Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje på intensiv" udgivet af Gyldendal - "Mellem mennesker" udgivet af Gyldendal

Mere om Anja Marie Bornø Jensens bøger

Anja Marie Bornø Jensen har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Jensens bøger kommer i flere forskellige formater. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anja Marie Bornø Jensens "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab"

"Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" af Anja Marie Bornø Jensen

"Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Marie Bornø Jensen