Bog & idéAnja Marshall

Bøger skrevet af Anja Marshall

Læs mere om Anja Marshall
2 produkter
2 produkter
Tæt på pædagogik
Tæt på pædagogikChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik
Familie i medgang og modgang
BOEGERTILSTAERKPRIS
Familie i medgang og modgangSine Penthin Grumløse
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Familie i medgang og modgang

Mere om Anja Marshall

Hvis du leder efter en bog skrevet af Anja Marshall, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Marshalls seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Familie i medgang og modgang" udgivet af Gyldendal - "Tæt på pædagogik" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anja Marshall

Der er to tilgængelige bøger af Anja Marshall hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Marshall fås bare som hæftet. Bøgerne af Marshall er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anja Marshalls "Familie i medgang og modgang"

"Familie i medgang og modgang" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Tæt på pædagogik" af Anja Marshall

Det er muligt at købe Anja Marshalls "Tæt på pædagogik" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Marshall