Bog & idéAnja Overgaard Thomassen

Bøger skrevet af Anja Overgaard Thomassen

Læs mere om Anja Overgaard Thomassen
1 produkter
1 produkter
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektorAnders Koed Madsen
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor

Mere om Anja Overgaard Thomassen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Anja Overgaard Thomassen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Thomassen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Anja Overgaard Thomassens bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "An Introduction to Problem-Based Learning in Higher Education" udgivet af Samfundslitteratur - "PBL" udgivet af Samfundslitteratur - "Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "PBL" udgivet af Samfundslitteratur - "Relationelle perspektiver på ledelse" udgivet af Gyldendal

Mere om Anja Overgaard Thomassens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Anja Overgaard Thomassen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Thomassens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Thomassen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anja Overgaard Thomassens "An Introduction to Problem-Based Learning in Higher Education"

"An Introduction to Problem-Based Learning in Higher Education" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Anja Overgaard Thomassen "PBL"

Hos Bog & idé er "PBL" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Overgaard Thomassen