Bog & idéAnja Roj Søndergaard

Bøger skrevet af Anja Roj Søndergaard

Læs mere om Anja Roj Søndergaard
1 produkter
1 produkter
Der er liv i historie
Der er liv i historieTine Müller Glibstrup
209,95 DKK
Indbundet
(0)
Der er liv i historie

Mere om Anja Roj Søndergaard

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Anja Roj Søndergaard. Bogen har titlen "Der er liv i historie". Den er publiceret af Pendulum på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Der er liv i historie" af Anja Roj Søndergaard

Hos Bog & idé er "Der er liv i historie" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pendulum.

Endnu en af Anja Roj Søndergaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Roj Søndergaard