Bog & idéAnke Tästensen

Bøger skrevet af Anke Tästensen

Læs mere om Anke Tästensen
1 produkter
1 produkter
Sprog på grænsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på grænsenUlla Weinreich & Michael Bach Ipsen
161,46 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på grænsen

Mere om Anke Tästensen

Hvis du søger en bog af Anke Tästensen, finder du et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra -.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Anke Tästensens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sprog på grænsen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Mindretalspædagogik" udgivet af Klim

Bøger af Anke Tästensen

Du kan bestille to bøger af Anke Tästensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra - fås kun som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anke Tästensens "Sprog på grænsen"

"Sprog på grænsen" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.

"Mindretalspædagogik" af Anke Tästensen

Hos Bog & idé er "Mindretalspædagogik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på mul og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Anke Tästensen