Bog & idéAnker Brink Lund & Stine Hove Marsling

Bøger skrevet af Anker Brink Lund & Stine Hove Marsling

Læs mere om Anker Brink Lund & Stine Hove Marsling
1 produkter
1 produkter
Politisk interessevaretagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politisk interessevaretagelseAnker Brink Lund & Stine Hove Marsling
297,46 DKK
Hæftet
(1)
Politisk interessevaretagelse

Mere om Anker Brink Lund & Stine Hove Marsling

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anker Brink Lund & Stine Hove Marsling her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Politisk interessevaretagelse". Den er publiceret af Djøf Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anker Brink Lund & Stine Hove Marslings "Politisk interessevaretagelse"

Det er muligt at købe Anker Brink Lund & Stine Hove Marslings "Politisk interessevaretagelse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anker Brink Lund & Stine Hove Marsling skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anker Brink Lund & Stine Hove Marsling