Bog & idéAnker Brink Lund

Bøger skrevet af Anker Brink Lund

Læs mere om Anker Brink Lund
10 produkter
10 produkter
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Dansk fondshistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk fondshistorieAnker Brink Lund & Christian Edelvold Berg
365,46 DKK
Hæftet
(1)
Dansk fondshistorie
Introduction to Political Sociology
Introduction to Political SociologyRune Stubager
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduction to Political Sociology
Kommunikationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
KommunikationsteoriAnders Ohlsson
475,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikationsteori
Tilbageblik fra 2020
Tilbageblik fra 2020Anker Brink Lund
49,95 DKK
e-bog
(0)
Tilbageblik fra 2020
Politisk interessevaretagelse
Politisk interessevaretagelseAnker Brink Lund
339,95 DKK
EBOG
(1)
Politisk interessevaretagelse
Dansk fondshistorie
Dansk fondshistorieAnker Brink Lund
419,95 DKK
EBOG
(1)
Dansk fondshistorie
Troværdig journalistik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Troværdig journalistikMark Bach-Ørsten og Anker Brink Lund
59,46 DKK
Paperback
(0)
Troværdig journalistik
Hvor kommer nyhederne fra?
Hvor kommer nyhederne fra?Anker Brink Lund
288,00 DKK
PDF
(0)
Hvor kommer nyhederne fra?
Nye udfordringer for gamle medier
Nye udfordringer for gamle medierLars Nord
399,95 DKK
HÆFTET
(0)
Nye udfordringer for gamle medier

Mere om Anker Brink Lund

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Anker Brink Lund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lunds bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Anker Brink Lunds bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Politisk interessevaretagelse" udgivet af Djøf Forlag - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Munksgaard - "Introduction to Political Sociology" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af - - "Kommunikationsteori" udgivet af HansReitzels - "A-Å om civile samfund" udgivet af Samfundslitteratur - "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Det sunde liv - hvem er det godt for?" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Tilbageblik fra 2020" udgivet af Gyldendal - "Mangfoldighed i dansk dagspresse" i serien "Center for civilsamfundsstudier" udgivet af Center for Civilsamfundsstudier¤i kommission hos Møller - "Hvor kommer nyhederne fra?" udgivet af Ajour - "Dansk fondshistorie" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Nye udfordringer for gamle medier" udgivet af Nordicom - "Tilbageblik fra 2020" udgivet af Gyldendal - "Hvor kommer nyhederne fra?" udgivet af Ajour - "Dansk fondshistorie" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kommunikationsteori" udgivet af Gyldendal - "Troværdig journalistik" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Introduction to Political Sociology" udgivet af HansReitzels - "Dansk fondsledelse" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Civilsamfundets ABC" udgivet af Møller - "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Den redigerende magt" i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Anker Brink Lund

Der er 23 tilgængelige udgivelser af Anker Brink Lund hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Anker Brink Lund fås i et udvalg af formater. Lund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anker Brink Lunds "Politisk interessevaretagelse"

Det er muligt at købe Anker Brink Lunds "Politisk interessevaretagelse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anker Brink Lund "Forebyggende sundhedsarbejde"

Det er muligt at købe Anker Brink Lunds "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anker Brink Lund