Bog & idéAnn-Christina Hansen

Bøger skrevet af Ann-Christina Hansen

Læs mere om Ann-Christina Hansen
0 produkter

Mere om Ann-Christina Hansen

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Ann-Christina Hansen. Bogen har titlen "Mørkets gerninger". Det er Forlaget Petunia, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ann-Christina Hansens "Mørkets gerninger"

"Mørkets gerninger" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Petunia.

Endnu en af Ann-Christina Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ann-Christina Hansen