Bog & idéAnn Dorrit Guassora

Bøger skrevet af Ann Dorrit Guassora

Læs mere om Ann Dorrit Guassora
2 produkter
2 produkter
22 temateorier til kvalitativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
22 temateorier til kvalitativ forskningAnn Dorrit Guassora
269,96 DKK
Hardback
(0)
22 temateorier til kvalitativ forskning
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde

Mere om Ann Dorrit Guassora

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Ann Dorrit Guassora. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Guassora.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "22 temateorier til kvalitativ forskning" udgivet af FADL's Forlag - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal

Ann Dorrit Guassoras bøger

Ann Dorrit Guassora har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Ann Dorrit Guassora bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Guassora er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ann Dorrit Guassoras "22 temateorier til kvalitativ forskning"

"22 temateorier til kvalitativ forskning" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ann Dorrit Guassora "Forebyggende sundhedsarbejde"

"Forebyggende sundhedsarbejde" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Dorrit Guassora