Bog & idéAnn-Dorte Christensen

Bøger skrevet af Ann-Dorte Christensen

Læs mere om Ann-Dorte Christensen
2 produkter
2 produkter
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
509,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund
Narrativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ forskningHanne Warming
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ forskning

Mere om Ann-Dorte Christensen

Der findes en del bøger af Ann-Dorte Christensen online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Christensens nyeste bøger.
Bøgerne fra Ann-Dorte Christensen udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A shipload of women's memories" udgivet af Aalborg University Press - "Skibet er ladet med minder" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Det kønnede samfund" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Det kønnede samfund" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Narrativ forskning" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Stemmer fra en bydel" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Selvet" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative udfordringer" udgivet af Gyldendal - "Fortællinger om identitet og magt" udgivet af Magtudredningen

Ann-Dorte Christensens bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Ann-Dorte Christensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Ann-Dorte Christensen bøger i forskellige formater. Ann-Dorte Christensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ann-Dorte Christensens "A shipload of women's memories"

Det er muligt at købe Ann-Dorte Christensens "A shipload of women's memories" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Aalborg University Press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ann-Dorte Christensen "Skibet er ladet med minder"

Det er muligt at købe Ann-Dorte Christensens "Skibet er ladet med minder" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aalborg Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ann-Dorte Christensen