Bog & idéAnn-Lisbeth Højberg

Bøger skrevet af Ann-Lisbeth Højberg

Læs mere om Ann-Lisbeth Højberg
1 produkter
1 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi

Mere om Ann-Lisbeth Højberg

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Ann-Lisbeth Højberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Højbergs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Neurologi og neurorehabilitering " i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger af Ann-Lisbeth Højberg

Ann-Lisbeth Højberg har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Højberg fås kun som indbundet. Derudover er bøgerne fra Højberg lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basisbog i ergoterapi" af Ann-Lisbeth Højberg

Hos Bog & idé er "Basisbog i ergoterapi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ann-Lisbeth Højberg "Basisbog i ergoterapi"

"Basisbog i ergoterapi" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ann-Lisbeth Højberg