Bog & idéAnn Nilsen

Bøger skrevet af Ann Nilsen

Læs mere om Ann Nilsen
1 produkter
1 produkter
Ulikhet : sosiologiske perspektiver og analyser
Ulikhet : sosiologiske perspektiver og analyserKaren Christensen (red.)
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Ulikhet : sosiologiske perspektiver og analyser

Mere om Ann Nilsen

Der er kun én bog af Ann Nilsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Ulikhet : sosiologiske perspektiver og analyser". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ann Nilsens "Ulikhet : sosiologiske perspektiver og analyser"

"Ulikhet : sosiologiske perspektiver og analyser" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Endnu en af Ann Nilsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Nilsen