Bog & idéAnn Tabor

Bøger skrevet af Ann Tabor

Læs mere om Ann Tabor
3 produkter
3 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
492,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
499,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi
Fertilitet og sundhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fertilitet og sundhedDorte Vesterholm Jensen
246,46 DKK
Hæftet
(0)
Fertilitet og sundhed

Mere om Ann Tabor

Hvis du søger en bog fra Ann Tabor, kan du vælge i mellem et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Tabor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Obstetrik" udgivet af Munksgaard - "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Fertilitet og sundhed" udgivet af Gyldendal - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Ars pariendi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Ann Tabor

Der er fem tilgængelige bøger af Ann Tabor hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Ann Tabor bøger i samtlige formater. Bøgerne af Tabor er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ann Tabors "Obstetrik"

"Obstetrik" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ann Tabor "Ars pariendi"

Det er muligt at købe Ann Tabors "Ars pariendi" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Tabor