Bog & idéAnna C. Engers

Bøger skrevet af Anna C. Engers

Læs mere om Anna C. Engers
3 produkter
3 produkter
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)Anja Semke
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Kvalitet og udvikling (SSA) (med iBog)
Kvalitet og udvikling (SSA) (med iBog)Jean Hagstrøm
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitet og udvikling (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
739,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)

Mere om Anna C. Engers

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Anna C. Engers. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Engers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik med psykologi" i serien "Social og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard - "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Samfundsfag - Pædagogisk assistent (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Kvalitet og udvikling (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Mødet med borgeren og patienten (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspædagogik og kommunikation" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspædagogik og kommunikation" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Samfundsfag - Pædagogisk assistent" i serien "Paletten" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i social- og samfundsfag" i serien "Social- og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard

Anna C. Engers' bøger

Du kan købe 11 bøger af Anna C. Engers her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Engers' bøger fås i udvalgte formater. Engers har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna C. Engers' "Pædagogik med psykologi"

Hos Bog & idé er "Pædagogik med psykologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Social og sundhedsassistenter". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anna C. Engers "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation"

"Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anna C. Engers