Bog & idéAnna Charlottea Gunnarson

Bøger skrevet af Anna Charlottea Gunnarson

Læs mere om Anna Charlottea Gunnarson
1 produkter
1 produkter
Kvinnorna som formade pophistorien
Kvinnorna som formade pophistorienAnna Charlottea Gunnarson
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvinnorna som formade pophistorien

Mere om Anna Charlottea Gunnarson

Anna Charlottea Gunnarson har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kvinnorna som formade pophistorien". Den er publiceret af Atlas bokförlag på svensk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anna Charlottea Gunnarsons "Kvinnorna som formade pophistorien"

Hos Bog & idé er "Kvinnorna som formade pophistorien" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Atlas bokförlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Anna Charlottea Gunnarson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Charlottea Gunnarson