Bog & idéAnna Crawford Kromann

Bøger skrevet af Anna Crawford Kromann

Læs mere om Anna Crawford Kromann
3 produkter
3 produkter
NEST programmet i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
NEST programmet i DanmarkEva Bartram
356,96 DKK
Paperback
(0)
NEST programmet i Danmark
NEST metoder
BOEGERTILSTAERKPRIS
NEST metoderCamilla Tan Høegh og Katrine Tranum Thomsen (red.)
450,46 DKK
Paperback
(1)
NEST metoder
Projektbaseret undervisning
Projektbaseret undervisningPeter Andersen (red.)
469,95 DKK
Paperback
(0)
Projektbaseret undervisning

Mere om Anna Crawford Kromann

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Anna Crawford Kromann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kromanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "NEST metoder" udgivet af Dafolo - "NEST programmet i Danmark" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Anna Crawford Kromann

Anna Crawford Kromann har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Kromann som paperback. Bøgerne af Kromann er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Dafolo.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna Crawford Kromanns "NEST metoder"

Det er muligt at købe Anna Crawford Kromanns "NEST metoder" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Anna Crawford Kromann "NEST programmet i Danmark"

"NEST programmet i Danmark" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Crawford Kromann