Bog & idéAnna Halina Cicha

Bøger skrevet af Anna Halina Cicha

Læs mere om Anna Halina Cicha
1 produkter
1 produkter
Srebrna zapinka
Srebrna zapinkaAnna Halina Cicha
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Srebrna zapinka

Mere om Anna Halina Cicha

Anna Halina Cicha har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Srebrna zapinka". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på pol. "Srebrna zapinka" er desuden en del af serien "Złoczyńcy w uzdrowisku".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna Halina Cichas "Srebrna zapinka"

"Srebrna zapinka" er til salg som lydbog. Med Anna Halina Cichas "Srebrna zapinka" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Cichas serie "Złoczyńcy w uzdrowisku". Bogen er til salg hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra Cicha, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Halina Cicha