Bog & idéAnna Holm Grønlund

Bøger skrevet af Anna Holm Grønlund

Læs mere om Anna Holm Grønlund
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Anna Holm Grønlund

Anna Holm Grønlund har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Grønlunds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Studieretningsbogen - samfundsfag/engelsk" udgivet af Columbus - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Anna Holm Grønlunds bøger

Anna Holm Grønlund har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anna Holm Grønlund fås i forskellige formater. Grønlunds bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna Holm Grønlunds "Gymnasiepædagogik"

"Gymnasiepædagogik" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Studieretningsbogen - samfundsfag/engelsk" af Anna Holm Grønlund

Hos Bog & idé er "Studieretningsbogen - samfundsfag/engelsk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Columbus.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Holm Grønlund