Bog & idéAnna Ilsøe

Bøger skrevet af Anna Ilsøe

Læs mere om Anna Ilsøe
3 produkter
3 produkter
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund
Digitale arbejdsmarkeder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Digitale arbejdsmarkederAnna Ilsøe
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Digitale arbejdsmarkeder
Digitale arbejdsmarkeder
Digitale arbejdsmarkederAnna Ilsøe
219,95 DKK
EBOG
(0)
Digitale arbejdsmarkeder

Mere om Anna Ilsøe

Anna Ilsøe har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Ilsøes bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Anna Ilsøes bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Den danske model set udefra" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ph.D.-afhandling. Negotiated flexibility " i serien "Ph.D.-række" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Bøger skrevet af Anna Ilsøe

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anna Ilsøe hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Ilsøes bøger kommer bare som hæftet. Anna Ilsøe bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Ilsøes "Det epidemiske samfund"

Hos Bog & idé er "Det epidemiske samfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anna Ilsøe "Den danske model set udefra"

Hos Bog & idé er "Den danske model set udefra" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Ilsøe