Bog & idéAnna Jørgensen

Bøger skrevet af Anna Jørgensen

Læs mere om Anna Jørgensen
4 produkter
4 produkter
Matematik i læreruddannelsen - Teori og praksis - en fagdidaktik
Matematik i læreruddannelsen - Teori og praksis - en fagdidaktikHans Christian Hansen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Matematik i læreruddannelsen - Teori og praksis - en fagdidaktik
Matematik for lærere 3, Kultur, kundskab og kompetence
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematik for lærere 3, Kultur, kundskab og kompetenceMette Vedelsby
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Matematik for lærere 3, Kultur, kundskab og kompetence
Matematik for lærere 1B, Kultur, kundskab og kompetence
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematik for lærere 1B, Kultur, kundskab og kompetenceHans Jørgen Beck
665,96 DKK
Hæftet
(0)
Matematik for lærere 1B, Kultur, kundskab og kompetence
Matematik for lærere 1A, Kultur, kundskab og kompetence
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematik for lærere 1A, Kultur, kundskab og kompetenceHans Jørgen Beck
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Matematik for lærere 1A, Kultur, kundskab og kompetence

Mere om Anna Jørgensen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Anna Jørgensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jørgensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematik i læreruddannelsen - Kultur, kundskab og kompetence 1" udgivet af Gyldendal - "Matematik i læreruddannelsen -
Undersøge, konstruere og argumentere 1" udgivet af Gyldendal - "Matematik i læreruddannelsen -
Undersøge, konstruere og argumentere 2" udgivet af Gyldendal - "Matematik i læreruddannelsen - Undersøge, konstruere og argumentere 1" udgivet af Gyldendal - "Matematik i læreruddannelsen - Kultur, kundskab og kompetence 2" udgivet af Gyldendal - "Matematik for lærere" udgivet af Gyldendal - "Skovflåten" udgivet af Turbine - "Matematik i læreruddannelsen - Undersøge, konstruere og argumentere 2" udgivet af Gyldendal - "Matematik for lærere" i serien "Matematik for lærere" udgivet af Gyldendal - "Matematik for lærere 3, Kultur, kundskab og kompetence" i serien "Matematik for lærere" udgivet af Gyldendal - "Matematik for lærere 1B, Kultur, kundskab og kompetence" udgivet af Gyldendal - "Matematik for lærere 1A, Kultur, kundskab og kompetence" udgivet af Gyldendal - "Matematik i læreruddannelsen - Teori og praksis - en fagdidaktik" udgivet af Gyldendal

Mere om Anna Jørgensens bøger

Der er 13 tilgængelige bøger af Anna Jørgensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Anna Jørgensen bøger i samtlige formater. Anna Jørgensen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Jørgensens "Matematik i læreruddannelsen - Kultur, kundskab og kompetence 1"

"Matematik i læreruddannelsen - Kultur, kundskab og kompetence 1" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anna Jørgensen "Matematik i læreruddannelsen -
Undersøge, konstruere og argumentere 1"

Det er muligt at købe Anna Jørgensens "Matematik i læreruddannelsen -
Undersøge, konstruere og argumentere 1" som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Jørgensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Jørgensen