Bog & idéAnna Kathrine Frørup

Bøger skrevet af Anna Kathrine Frørup

Læs mere om Anna Kathrine Frørup
3 produkter
3 produkter
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog
Socialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialpædagogik - en grundbogDitte Sørensen
382,46 DKK
Indbundet
(0)
Socialpædagogik - en grundbog
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
407,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog

Mere om Anna Kathrine Frørup

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Anna Kathrine Frørup. På listen nedenfor finder du Frørups nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Socialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anna Kathrine Frørup

Anna Kathrine Frørup har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Frørups bøger fås kun som indbundet. Frørups bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Inklusion og eksklusion - en grundbog" af Anna Kathrine Frørup

Det er muligt at købe Anna Kathrine Frørups "Inklusion og eksklusion - en grundbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anna Kathrine Frørup "Udsatte børn og unge - en grundbog"

Det er muligt at købe Anna Kathrine Frørups "Udsatte børn og unge - en grundbog" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Kathrine Frørup