Bog & idéAnna Lihammer

Bøger skrevet af Anna Lihammer

Læs mere om Anna Lihammer
1 produkter
1 produkter
Vikingatidens härskare
Vikingatidens härskareAnna Lihammer
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Vikingatidens härskare

Mere om Anna Lihammer

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Anna Lihammer. På listen nedenfor finder du Lihammers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Vikingen : en historia om 1800-talets manlighet" udgivet af Historiska Media - "Vikingatidens härskare" udgivet af Scanvik A/S - "Vikingatidens härskare" udgivet af Historiska Media

Bøger af Anna Lihammer

Anna Lihammer har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Anna Lihammer kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Lihammer er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vikingen : en historia om 1800-talets manlighet" af Anna Lihammer

"Vikingen : en historia om 1800-talets manlighet" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Historiska Media.

Anna Lihammer "Vikingatidens härskare"

Endnu en af Anna Lihammer skønne bøger, som er værd at læse. Det er Scanvik A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Lihammer