Bog & idéAnna Lindqvist

Bøger skrevet af Anna Lindqvist

Læs mere om Anna Lindqvist
0 produkter

Mere om Anna Lindqvist

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Anna Lindqvist. Bogen hedder "Tryckta tyger för alla tillfällen". Den er udgivet af Carlsson Bokförlag på svensk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna Lindqvists "Tryckta tyger för alla tillfällen"

Hos Bog & idé er "Tryckta tyger för alla tillfällen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Carlsson Bokförlag.

Dette er en også en skøn bog fra Lindqvist, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Lindqvist