Bog & idéAnna-Louise Sollann Sørensen

Bøger skrevet af Anna-Louise Sollann Sørensen

Læs mere om Anna-Louise Sollann Sørensen
1 produkter
1 produkter
Rehabiliterende sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rehabiliterende sygeplejeLene Bastrup Jørgensen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Rehabiliterende sygepleje

Mere om Anna-Louise Sollann Sørensen

Anna-Louise Sollann Sørensen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Rehabiliterende sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rehabiliterende sygepleje" af Anna-Louise Sollann Sørensen

Det er muligt at købe Anna-Louise Sollann Sørensens "Rehabiliterende sygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anna-Louise Sollann Sørensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anna-Louise Sollann Sørensen