Bog & idéAnna Lund Jepsen

Bøger skrevet af Anna Lund Jepsen

Læs mere om Anna Lund Jepsen
3 produkter
3 produkter
Project Portfolio Management
Project Portfolio ManagementAnna Lund Jepsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Project Portfolio Management
Valg der skaber viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Valg der skaber videnClaus Nygaard
305,96 DKK
Indbundet
(0)
Valg der skaber viden
Project Portfolio Management
Project Portfolio ManagementAnna Lund Jepsen
339,95 DKK
EBOG
(0)
Project Portfolio Management

Mere om Anna Lund Jepsen

Der findes flere bøger skrevet af Anna Lund Jepsen tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lund Jepsens nyeste bøger.
Bøgerne fra Anna Lund Jepsen udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Consumer search for information on the internet" i serien "Ph.d. dissertation." udgivet af University Press of Southern Denmark - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Projektets interessenter" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anna Lund Jepsen

Der er fem tilgængelige bøger af Anna Lund Jepsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Anna Lund Jepsen bøger i udvalgte formater. Lund Jepsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Valg der skaber viden" af Anna Lund Jepsen

Hos Bog & idé er "Valg der skaber viden" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anna Lund Jepsen "Consumer search for information on the internet"

Hos Bog & idé er "Consumer search for information on the internet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Ph.d. dissertation.". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af University Press of Southern Denmark.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Lund Jepsen