Bog & idéAnna Maria Indrio

Bøger skrevet af Anna Maria Indrio

Læs mere om Anna Maria Indrio
0 produkter

Mere om Anna Maria Indrio

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Anna Maria Indrio. På listen nedenfor har du de nyeste af Indrios udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "News in Nordic Architecture" i serien "Textures+Materials" udgivet af Archipress M - "News in Nordic Architecture" i serien "Texturer + Materialer" udgivet af Archipress M

Anna Maria Indrios bøger

Der er to tilgængelige bøger af Anna Maria Indrio hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Indrio kommer blot som hardback. Anna Maria Indrio bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: Archipress M.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anna Maria Indrios "News in Nordic Architecture"

Det er muligt at købe Anna Maria Indrios "News in Nordic Architecture" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i serien "Textures+Materials". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Archipress M.

Anna Maria Indrio "News in Nordic Architecture"

Det er muligt at købe Anna Maria Indrios "News in Nordic Architecture" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Indrios serie "Texturer + Materialer". Det er Archipress M, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Maria Indrio