Bog & idéAnna Marie Ortese

Bøger skrevet af Anna Marie Ortese

Læs mere om Anna Marie Ortese
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Anna Marie Ortese

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anna Marie Ortese, kan du købe et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Orteses bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Bøger af Anna Marie Ortese

Du kan finde to bøger af Anna Marie Ortese her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Orteses bøger fås i samtlige formater. Orteses bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Virkelig.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Marie Orteses "Ny Jord 3-4"

"Ny Jord 3-4" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.

Anna Marie Ortese "Ny Jord"

Det er muligt at købe Anna Marie Orteses "Ny Jord" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Marie Ortese