Bog & idéAnna Mørk Maegaard

Bøger skrevet af Anna Mørk Maegaard

Læs mere om Anna Mørk Maegaard
0 produkter

Mere om Anna Mørk Maegaard

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Anna Mørk Maegaard. Bogen har titlen "Prosa 202122". Den er publiceret af Forlaget Kronstork på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Prosa 202122" af Anna Mørk Maegaard

"Prosa 202122" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Kronstork.

Dette er en også en fantastisk bog fra Maegaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Mørk Maegaard