Bog & idéAnna Mosesson

Bøger skrevet af Anna Mosesson

Læs mere om Anna Mosesson
1 produkter
1 produkter
The Scandinavian Cookbook
The Scandinavian CookbookAnna Mosesson
149,95 DKK
Hæftet
(0)
The Scandinavian Cookbook

Mere om Anna Mosesson

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Anna Mosesson. På listen nedenfor har du Mosessons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Food and Cooking of Scandinavia" udgivet af Scanvik A/S - "The Scandinavian Cookbook" udgivet af Southwater

Mere om Anna Mosessons bøger

Du kan købe to bøger af Anna Mosesson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Mosessons bøger fås i flere formater. Mosessons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Mosessons "The Food and Cooking of Scandinavia"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Mosesson, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Scanvik A/S.

Anna Mosesson "The Scandinavian Cookbook"

Hos Bog & idé er "The Scandinavian Cookbook" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Southwater.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Mosesson