Bog & idéAnna Nygaard Rieder

Bøger skrevet af Anna Nygaard Rieder

Læs mere om Anna Nygaard Rieder
1 produkter
1 produkter
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019Anna Rieder
127,46 DKK
Hæftet
(2)
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019

Mere om Anna Nygaard Rieder

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anna Nygaard Rieder her hos Bog & idé. Bogen hedder "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019". Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet den på dansk. "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" er desuden udgivet i serien "Forfatterskolens Afgangsantologi".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" af Anna Nygaard Rieder

"Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Forfatterskolens Afgangsantologi". Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anna Nygaard Rieder skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Nygaard Rieder