Bog & idéAnna Oom

Bøger skrevet af Anna Oom

Læs mere om Anna Oom
2 produkter
2 produkter
Selma, Anna och Elise
Selma, Anna och EliseAnna Oom
439,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Selma, Anna och Elise
Selma, Anna och Elise
Selma, Anna och EliseAnna Oom
439,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Selma, Anna och Elise

Mere om Anna Oom

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Anna Oom. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Oom.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Selma, Anna och Elise" udgivet af Litorina Press - "Selma, Anna och Elise" udgivet af Litorina Press

Bøger skrevet af Anna Oom

Du kan bestille to bøger af Anna Oom her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Oom fås blot som indbundet. Ooms bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Litorina Press.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anna Ooms "Selma, Anna och Elise"

Det er muligt at købe Anna Ooms "Selma, Anna och Elise" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Litorina Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Anna Oom "Selma, Anna och Elise"

"Selma, Anna och Elise" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Litorina Press.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Oom