Bog & idéAnna Piil Damm

Bøger skrevet af Anna Piil Damm

Læs mere om Anna Piil Damm
1 produkter
1 produkter
En befolkning deler sig op?
En befolkning deler sig op?Anna Piil Damm,Marie-Louise Schultz-Nielsen,Torben Tranæs
49,95 DKK
EBOG
(0)
En befolkning deler sig op?

Mere om Anna Piil Damm

Anna Piil Damm har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Damm.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Anna Piil Damms bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En befolkning deler sig op?" udgivet af Gyldendal - "En befolkning deler sig op?" udgivet af Gyldendal - "Neighborhood Quality and Labor Market Outcomes " i serien "Study paper" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit. University Press of Southern Denmark - "Does growing up in a high crime neighborhood affect youth criminal behavior?" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit

Bøger skrevet af Anna Piil Damm

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Anna Piil Damm hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Damms bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Damm udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En befolkning deler sig op?" af Anna Piil Damm

"En befolkning deler sig op?" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "En befolkning deler sig op?" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Anna Piil Damm "En befolkning deler sig op?"

"En befolkning deler sig op?" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Piil Damm