Bog & idéAnnabel Karmel

Bøger skrevet af Annabel Karmel

Læs mere om Annabel Karmel
1 produkter
1 produkter
Sjov mad du selv kan lave
Sjov mad du selv kan laveAnnabel Karmel
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Sjov mad du selv kan lave

Mere om Annabel Karmel

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Annabel Karmel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Karmels nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad til små og store" udgivet af Legind - "Babys første mad" udgivet af Legind - "God mad til kræsne børn" udgivet af Legind - "Ny mad til baby" udgivet af Legind - "Sjov mad du selv kan lave" udgivet af Globe

Mere om Annabel Karmels bøger

Annabel Karmel har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Karmels bøger fås i flere formater. Bøgerne af Karmel er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mad til små og store" af Annabel Karmel

Det er muligt at købe Annabel Karmels "Mad til små og store" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Legind.

"Babys første mad" af Annabel Karmel

Hos Bog & idé er "Babys første mad" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Legind, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annabel Karmel