Bog & idéAnnamaria Giraldi

Bøger skrevet af Annamaria Giraldi

Læs mere om Annamaria Giraldi
4 produkter
4 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2294,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
689,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Diabetes
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiabetesAnders Perner
314,46 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes

Mere om Annamaria Giraldi

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Annamaria Giraldi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Giraldi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Psykiske sygdomme og kroppen" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal Akademisk

Bøger af Annamaria Giraldi

Du kan købe otte bøger af Annamaria Giraldi her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Annamaria Giraldi bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Giraldi er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annamaria Giraldis "Sexologi"

"Sexologi" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Annamaria Giraldi

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annamaria Giraldi