Bog & idéAnne Agger

Bøger skrevet af Anne Agger

Læs mere om Anne Agger
1 produkter
1 produkter
Det multimodale tekstbegreb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det multimodale tekstbegrebNiels Mølgaard
110,46 DKK
Paperback
(0)
Det multimodale tekstbegreb

Mere om Anne Agger

Hvis du søger en bog af Anne Agger, finder du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Aggers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ånden i hånden" udgivet af Lohse - "Lærerprofiler i dansk 1.-6. klassetrin" i serien "Lærerprofiler i dansk - nye mål og kompetencer" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Anne Agger

Anne Agger har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anne Agger fås i flere formater. Bøgerne af Agger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Aggers "Ånden i hånden"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Agger, kan du godt glæde dig. Det er Lohse, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Lærerprofiler i dansk 1.-6. klassetrin" af Anne Agger

"Lærerprofiler i dansk 1.-6. klassetrin" er tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Lærerprofiler i dansk 1.-6. klassetrin" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Aggers serie "Lærerprofiler i dansk - nye mål og kompetencer". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Agger