Bog & idéAnne Bastrup

Bøger skrevet af Anne Bastrup

Læs mere om Anne Bastrup
2 produkter
2 produkter
Årsrapport og regnskabsanalyse
Årsrapport og regnskabsanalyseJan Furbo Sørensen
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Årsrapport og regnskabsanalyse
Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamlingJan Furbo Sørensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling

Mere om Anne Bastrup

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Anne Bastrup. På listen nedenfor har du Bastrups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling" udgivet af Gyldendal - "Årsrapport og regnskabsanalyse" udgivet af Gyldendal - "Årsrapport og regnskabsanalyse" udgivet af Hans Reitzel - "Årsrapport og regnskabsanalyse" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Anne Bastrup

Anne Bastrup har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Bastrup kommer bare som hæftet. Bøgerne af Bastrup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Bastrups "Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling"

"Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anne Bastrup "Årsrapport og regnskabsanalyse"

Hos Bog & idé er "Årsrapport og regnskabsanalyse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Bastrup