Bog & idéAnne Berit Emstad

Bøger skrevet af Anne Berit Emstad

Læs mere om Anne Berit Emstad
1 produkter
1 produkter
Ledelse for en inkluderende skole : også for elever med stort læringspotensial
Ledelse for en inkluderende skole : også for elever med stort læringspotensialBård Knutsen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse for en inkluderende skole : også for elever med stort læringspotensial

Mere om Anne Berit Emstad

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Anne Berit Emstad. Det er "Ledelse for en inkluderende skole : også for elever med stort læringspotensial". Den er publiceret af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Berit Emstads "Ledelse for en inkluderende skole : også for elever med stort læringspotensial"

"Ledelse for en inkluderende skole : også for elever med stort læringspotensial" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Endnu en af Anne Berit Emstad skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Berit Emstad