Bog & idéAnne-Birgitte Fonsmark

Bøger skrevet af Anne-Birgitte Fonsmark

Læs mere om Anne-Birgitte Fonsmark
6 produkter
6 produkter
Van Gogh, Gauguin, Bernard. Friction of Ideas
BOEGERTILSTAERKPRIS
Van Gogh, Gauguin, Bernard. Friction of IdeasAnne-Birgitte Fonsmark
339,96 DKK
Indbundet
(0)
Van Gogh, Gauguin, Bernard. Friction of Ideas
Danish Art at Ordrupgaard
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danish Art at OrdrupgaardAnne-Birgitte Fonsmark
212,46 DKK
Hardback
(0)
Danish Art at Ordrupgaard
Billede for billede
Billede for billedeAnne-Birgitte Fonsmark
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Billede for billede
Et museum bliver til
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et museum bliver tilDorthe Vangsgaard Nielsen og Janus Weinreich Boss
254,96 DKK
Indbundet
(3)
Et museum bliver til
Dansk kunst på Ordrupgaard
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk kunst på OrdrupgaardAnne-Birgitte Fonsmark
212,46 DKK
Indbundet
(1)
Dansk kunst på Ordrupgaard
Portrait of a Founder
Portrait of a FounderAnne-Birgitte Fonsmark
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Portrait of a Founder

Mere om Anne-Birgitte Fonsmark

Anne-Birgitte Fonsmark har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fonsmarks nyeste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Anne-Birgitte Fonsmarks bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "French Art at Ordrupgaard" udgivet af Strandberg Publishing - "Fransk kunst på Ordrupgaard" udgivet af Strandberg Publishing - "Et museum bliver til" udgivet af Strandberg Publishing - "Danish Art at Ordrupgaard" udgivet af Strandberg Publishing - "James Ensor" udgivet af Ordrupgaard, Hatje Cantz - "Dansk kunst på Ordrupgaard" udgivet af Strandberg Publishing - "Gustave Caillebotte" udgivet af Ordrupgaard - "Edvard Munch og Danmark" udgivet af Ordrupgaard - "Pissarro" udgivet af Ordrupgaard - "Gustave Caillebotte. ENGELSK" udgivet af Ordrupgaard - "Matisse og eskimoerne" udgivet af Ordrupgaard - "Matisse and the Eskimos" udgivet af Ordrupgaard - "Van Gogh, Gauguin, Bernard" udgivet af Ordrupgaard¤Strandberg Publishing - "Van Gogh, Gauguin, Bernard. Dramaet i Arles" udgivet af Ordrupgaard/Strandberg Publishing - "Fransk kunst på Ordrupgaard" udgivet af Ordrupgaard - "French art at Ordrupgaard" udgivet af Ordrupgaard - "Møde med Japan" udgivet af Ordrupgaard - "Edvard Munch and Denmark" udgivet af Ordrupgaard - "Paul Gauguin" i serien "Ordrupgaard minibøger" udgivet af Ordrupgaard - "Gauguin og impressionismen" udgivet af Ordrupgaard - "French sculpture " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Fransk skulptur " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Gauguin ceramics " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Gauguin keramik " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Per Kirkeby og Grønland" udgivet af Ordrupgaard - "Per Kirkeby" udgivet af Ordrupgaard - "Silent eye" udgivet af Ordrupgaard

Anne-Birgitte Fonsmarks bøger

Du kan finde 27 bøger af Anne-Birgitte Fonsmark her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Fonsmarks bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Fonsmark skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne-Birgitte Fonsmarks "French Art at Ordrupgaard"

"French Art at Ordrupgaard" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Anne-Birgitte Fonsmark "Fransk kunst på Ordrupgaard"

"Fransk kunst på Ordrupgaard" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Birgitte Fonsmark