Bog & idéAnne Brita Thorød

Bøger skrevet af Anne Brita Thorød

Læs mere om Anne Brita Thorød
1 produkter
1 produkter
Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske
Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneskeElsebeth Krøger
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske

Mere om Anne Brita Thorød

Anne Brita Thorød har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Brita Thorøds "Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske"

Det er muligt at købe Anne Brita Thorøds "Antrozoologi : samspill mellom dyr og menneske" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Thorød, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Brita Thorød