Bog & idéAnne Brunstad

Bøger skrevet af Anne Brunstad

Læs mere om Anne Brunstad
1 produkter
1 produkter
Jordmorboka : ansvar, funksjon og  arbeidsområde
Jordmorboka : ansvar, funksjon og arbeidsområdeAnne Brunstad
1319,95 DKK
Indbundet
(0)
Jordmorboka : ansvar, funksjon og arbeidsområde

Mere om Anne Brunstad

Der er bare én bog af Anne Brunstad tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Jordmorboka : ansvar, funksjon og arbeidsområde". Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jordmorboka : ansvar, funksjon og arbeidsområde" af Anne Brunstad

Hos Bog & idé er "Jordmorboka : ansvar, funksjon og arbeidsområde" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Dette er en også en skøn bog fra Brunstad, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Brunstad