Bog & idéAnne Dalhoff Pedersen

Bøger skrevet af Anne Dalhoff Pedersen

Læs mere om Anne Dalhoff Pedersen
2 produkter
2 produkter
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
799,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiKai Døssing
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Anne Dalhoff Pedersen

Der findes flere forskellige bøger fra Anne Dalhoff Pedersen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1 " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anne Dalhoff Pedersen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Anne Dalhoff Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Anne Dalhoff Pedersen kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Pedersen udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sosu - Trin 1" af Anne Dalhoff Pedersen

Hos Bog & idé er "Sosu - Trin 1" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Pedersens serie "Sosuserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Anne Dalhoff Pedersen "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH)"

"Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH)" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Pedersens serie "Sosuserien¤SSH". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Dalhoff Pedersen