Bog & idéAnne Elisabeth Sejten

Bøger skrevet af Anne Elisabeth Sejten

Læs mere om Anne Elisabeth Sejten
3 produkter
3 produkter
Kunst og Filosofi i det 20. Århundrede
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kunst og Filosofi i det 20. ÅrhundredeCarsten Juhl
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Kunst og Filosofi i det 20. Århundrede
Anledninger til æstetik
Anledninger til æstetikAnne Elisabeth Sejten
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Anledninger til æstetik
Skrald - Klimakrisens modbilleder
Skrald - Klimakrisens modbillederAnne Elisabeth Sejten
289,95 DKK
EBOG
(0)
Skrald - Klimakrisens modbilleder

Mere om Anne Elisabeth Sejten

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Anne Elisabeth Sejten. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sejten.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anledninger til æstetik" udgivet af Museum Tusculanum - "Studier i Camus" udgivet af Philosophia - "Æstetiske topologier" udgivet af Forlaget Spring

Bøger skrevet af Anne Elisabeth Sejten

Du kan bestille tre bøger af Anne Elisabeth Sejten her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Sejtens bøger fås i et udvalg af formater. Sejtens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Anledninger til æstetik" af Anne Elisabeth Sejten

Hos Bog & idé er "Anledninger til æstetik" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.

"Studier i Camus" af Anne Elisabeth Sejten

Hos Bog & idé er "Studier i Camus" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Philosophia, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Elisabeth Sejten