Bog & idéAnne Frølich

Bøger skrevet af Anne Frølich

Læs mere om Anne Frølich
1 produkter
1 produkter
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
349,95 DKK
Hæftet
(0)
KOL

Mere om Anne Frølich

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Anne Frølich. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Frølichs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KOL" udgivet af Gyldendal - "Akkreditering af hospitaler" udgivet af Evalueringscenter for Sygehuse

Bøger af Anne Frølich

Anne Frølich har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Anne Frølich bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Frølich er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Frølichs "KOL"

Det er muligt at købe Anne Frølichs "KOL" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anne Frølich "Akkreditering af hospitaler"

"Akkreditering af hospitaler" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Evalueringscenter for Sygehuse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Frølich