Bog & idéAnne Gerd Granås

Bøger skrevet af Anne Gerd Granås

Læs mere om Anne Gerd Granås
1 produkter
1 produkter
Samfunnsfarmasi : legemiddelbruk og farmasøytisk profesjonsutøvelse  (2. utg.)
Samfunnsfarmasi : legemiddelbruk og farmasøytisk profesjonsutøvelse (2. utg.)Anne Gerd Granås
939,95 DKK
Hæftet
(0)
Samfunnsfarmasi : legemiddelbruk og farmasøytisk profesjonsutøvelse (2. utg.)

Mere om Anne Gerd Granås

Du kan kun finde en enkelt bog af Anne Gerd Granås her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Samfunnsfarmasi : legemiddelbruk og farmasøytisk profesjonsutøvelse (2. utg.)". Den er udgivet af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Gerd Granås' "Samfunnsfarmasi : legemiddelbruk og farmasøytisk profesjonsutøvelse (2. utg.)"

Det er muligt at købe Anne Gerd Granås' "Samfunnsfarmasi : legemiddelbruk og farmasøytisk profesjonsutøvelse (2. utg.)" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Anne Gerd Granås skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Gerd Granås