Bog & idéAnne Grete Danielsen

Bøger skrevet af Anne Grete Danielsen

Læs mere om Anne Grete Danielsen
1 produkter
1 produkter
Lærerens arbeid med livsmestring
Lærerens arbeid med livsmestringAnne Grete Danielsen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærerens arbeid med livsmestring

Mere om Anne Grete Danielsen

Anne Grete Danielsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Lærerens arbeid med livsmestring". Den er udgivet af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Grete Danielsens "Lærerens arbeid med livsmestring"

"Lærerens arbeid med livsmestring" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Anne Grete Danielsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Grete Danielsen