Bog & idéAnne-Grethe Helweg Venning Christensen

Bøger skrevet af Anne-Grethe Helweg Venning Christensen

Læs mere om Anne-Grethe Helweg Venning Christensen
0 produkter

Mere om Anne-Grethe Helweg Venning Christensen

Anne-Grethe Helweg Venning Christensen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skrublerier" udgivet af bogForm - "Strøtanker" udgivet af bogform

Bøger skrevet af Anne-Grethe Helweg Venning Christensen

Du kan finde to bøger af Anne-Grethe Helweg Venning Christensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Christensens bøger fås kun som paperback. Christensens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af bogForm.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne-Grethe Helweg Venning Christensens "Skrublerier"

Det er muligt at købe Anne-Grethe Helweg Venning Christensens "Skrublerier" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af bogForm.

Anne-Grethe Helweg Venning Christensen "Strøtanker"

"Strøtanker" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af bogform.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Grethe Helweg Venning Christensen