Bog & idéAnne Holmen

Bøger skrevet af Anne Holmen

Læs mere om Anne Holmen
5 produkter
5 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Tosprogede børn i det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tosprogede børn i det danske samfundElse Christensen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Tosprogede børn i det danske samfund
Dansk i tusind år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk i tusind årAllan Karker
212,46 DKK
Hardback
(0)
Dansk i tusind år
Dansk – vejen til integration
Dansk – vejen til integrationMichael Blædel (red.)
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk – vejen til integration

Mere om Anne Holmen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Anne Holmen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Holmen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flere sprog i læringen" udgivet af Samfundslitteratur - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Dansk – vejen til integration" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Udviklingslinier i tilegnelsen af dansk som andetsprog" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for dansk sprog og litteratur - "Det bedste Københavns Kommune har foretaget sig hidtil" udgivet af Københavns Kommune. Danmarks Lærerhøjskole - "Lucinda fra stjernerne" udgivet af Hjerterum - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Glaspigen" udgivet af Documentas - "Andrikken Arnold fra Amager Strand" udgivet af Skriveforlaget - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Visdommens porte" udgivet af Skriveforlaget - "Samtaler om skolen" udgivet af Dafolo - "Synonymordbog" i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal - "Glaspigen" udgivet af Gyldendal - "Tosprogede børn i det danske samfund" udgivet af Gyldendal - "Studier i dansk som andetsprog" udgivet af Alfabeta - "A ER FOR ABER" udgivet af forlaget INDBLIK

Bøger skrevet af Anne Holmen

Der er 17 tilgængelige bogudgivelser af Anne Holmen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Anne Holmen bøger i flere forskellige formater. Holmen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Holmens "Flere sprog i læringen"

Hos Bog & idé er "Flere sprog i læringen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Gymnasiepædagogik" af Anne Holmen

Det er muligt at købe Anne Holmens "Gymnasiepædagogik" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Holmen