Bog & idéAnne Kari Skøien

Bøger skrevet af Anne Kari Skøien

Læs mere om Anne Kari Skøien
0 produkter

Mere om Anne Kari Skøien

Der er blot én bog af Anne Kari Skøien tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fra svimmelhet til balanse : vestibulære sykdommer : teori, undersøkelse og rehabilitering". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Kari Skøiens "Fra svimmelhet til balanse : vestibulære sykdommer : teori, undersøkelse og rehabilitering"

Hos Bog & idé er "Fra svimmelhet til balanse : vestibulære sykdommer : teori, undersøkelse og rehabilitering" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Skøien, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Kari Skøien