Bog & idéAnne Katrine Gjerløff

Bøger skrevet af Anne Katrine Gjerløff

Læs mere om Anne Katrine Gjerløff
3 produkter
3 produkter
Da skolen blev sin egen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da skolen blev sin egenAnette Faye Jacobsen
339,96 DKK
Indbundet
(2)
Da skolen blev sin egen
Dyrisk og dyrebar - kæledyr i et samfundsvidenskabeligt lys
Dyrisk og dyrebar - kæledyr i et samfundsvidenskabeligt lysAnne Katrine Gjerløff
229,95 DKK
EBOG
(0)
Dyrisk og dyrebar - kæledyr i et samfundsvidenskabeligt lys
Da skolen blev sat i system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da skolen blev sat i systemAnette Faye Jacobsen
339,96 DKK
Indbundet
(2)
Da skolen blev sat i system

Mere om Anne Katrine Gjerløff

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Anne Katrine Gjerløff. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gjerløffs bøger.
Bøgerne fra Anne Katrine Gjerløff udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vild med Viden, hele serie 3" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon - "En lugt af skole" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år - "Sorte tavler og skolestuer " i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år - "2900 Hellerup - set i bakspejlet" udgivet af Strandbergs Forlag A/S - "Dansk skolehistorie. Da skolen blev sat i system" i serien "Dansk skolehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Dansk skolehistorie. Da skolen blev sin egen" i serien "Dansk skolehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Dyrisk og dyrebar - kæledyr i et samfundsvidenskabeligt lys" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Dyrisk og dyrebar" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Da skolen blev sin egen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Da skolen blev sat i system" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Fejder om fortiden" i serien "Fra Als og Sundeved" udgivet af Museum Sønderjylland - Sønderborg Slot¤Historisk Samfund for Als og Sundeved

Anne Katrine Gjerløffs bøger

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Anne Katrine Gjerløff hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Gjerløffs bøger kommer i flere forskellige formater. Anne Katrine Gjerløff bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Katrine Gjerløffs "Vild med Viden, hele serie 3"

Hos Bog & idé er "Vild med Viden, hele serie 3" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Vild med Viden". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Epsilon.

Anne Katrine Gjerløff "En lugt af skole"

"En lugt af skole" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Gjerløffs serie "Vild med Viden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Katrine Gjerløff